تاریخ انقضاء محصول: ۱۴۰۴/۰۲/۱۹
محصولات مرتبط
بهترین نوع گندم برای تولید ماکارونی، گندم دوروم میباشد. این نوع گندم با گندم نان ساختار ژنتیکی متفاوتی دارد و از ساختاری سخت و شیشهای و رنگی کهربایی برخوردار است. در ساخت این ماکارونی از آرد گندم دوروم و سمولینا استفاده شده است.
اندک نمک موجود در این محصول منحصراً به دلیل وجود سدیم طبیعی در گندم آن است و به صورت مصنوعی و یا صنعتی به آن افزوده نشده است. این مقدار نمک به ازای هر ۵۵ گرم ماکارونی ۰.۱۸ گرم میباشد.
وزن
۵۰۰ گرم
نوع ماکارونی
طرحدار البو (زانویی) (Elbow)
نوع آرد
آرد سمولینای مخصوص ماکارونی (دوروم)
زمان پخت
۸ دقیقه
کشور تولیدکننده
محصول ایران
بارکد محصول
6260916001469
امکان ارسال
به سراسر کشور
دیدگاه خود را بنویسید