تاریخ انقضاء محصول: ۲۰۲۴/۰۵/۱۹ برابر با ۱۴۰۳/۰۲/۳۰
محصولات مرتبط
بهترین نوع گندم برای تولید ماکارونی، گندم دوروم میباشد. این نوع گندم با گندم نان ساختار ژنتیکی متفاوتی دارد و از ساختاری سخت و شیشهای و رنگی کهربایی برخوردار است. در ساخت این ماکارونی از آرد گندم دوروم و سمولینا استفاده شده است.
اندک نمک موجود در این محصول منحصراً به دلیل وجود سدیم طبیعی در گندم آن است و به صورت مصنوعی و یا صنعتی به آن افزوده نشده است. این مقدار نمک به ازای هر ۱۰۰ گرم ماکارونی تنها ۰.۰۰۴ گرم میباشد.
وزن
۵۰۰ گرم
نوع ماکارونی
رشتهای ضخیم (Firin Makarna)
نوع آرد
آرد سمولینای مخصوص ماکارونی (دوروم)
زمان پخت
بین ۷ الی ۹ دقیقه
کشور تولیدکننده
محصول و ساخت ترکیه
بارکد محصول
8690576029028
امکان ارسال
به سراسر کشور
دیدگاه خود را بنویسید