تاریخ انقضاء محصول: 2024/07/29 برابر با 1403/05/08
محصولات مرتبط
بهترین نوع گندم برای تولید ماکارونی، گندم دوروم میباشد. این نوع گندم با گندم نان ساختار ژنتیکی متفاوتی دارد و از ساختاری سخت و شیشهای و رنگی کهربایی برخوردار است. در ساخت این ماکارونی از آرد گندم دوروم و سمولینا استفاده شده است.
اندک نمک موجود در این محصول منحصراً به دلیل وجود سدیم طبیعی در گندم آن است و به صورت مصنوعی و یا صنعتی به آن افزوده نشده است. این مقدار نمک به ازای هر 100 گرم ماکارونی تنها 0/004 گرم میباشد.
نوع ماکارونی
رشتهای نازک - Spaghetti
وزن
500 گرم
نوع آرد
آرد سمولینای مخصوص ماکارونی (دوروم)
زمان پخت
بین 8 الی 10 دقیقه
کشور تولیدکننده
محصول و ساخت ترکیه
بارکد محصول
8690576029004
امکان ارسال
به سراسر کشور
دیدگاه خود را بنویسید